PILATES

Waarom is Pilates goed voor je?

Pilates is een goede basis voor spieropbouw en is een volledige work-out voor je hele lijf. Vooral je core gedeelte van je lijf wordt getraind zoals buik en rug. Veel mensen met rugklachten hebben dan ook baat bij de oefeningen. Pilates focust zich vooral op de fundering van het lichaam door te focussen op: ademhaling, flexibiliteit, stabiliteit, postuur, coördinatie en balans.

Wat voor resultaten kan je verwachten?

  • Minder rugpijn
  • Betere balans
  • Betere prestaties
  • leer je lijf beter kennen
  • wordt krachtiger
  • Je vergroot je wendbaarheid

Tot slot wil ik zeggen dat je door Pilates meer bewustzijn en focus en controle over je lichaam en geest krijgt. En leer je zelf verder te ontwikkelen. Je krijgt meer controle over je subtiele bewegingen en deze bijzondere connectie zal jou en je sport prestaties naar een volgende level helpen.

Wanneer

Donderdag 19u 

Locatie

Sport Vlaanderen
Spaarbekken 2, 8620 Nieuwpoort

(waterkant)

Prijs

10 EUR / losse beurt
85 EUR / 10-beurtenkaart

CASH OF VIA OVERSCHRIJVING BE02736041261440

Inschrijven

Enkel op reservatie via 0468120947 OF info@puursenses.be


INDIVIDUELE SESSIES

EEN YOGA MOMENT VOOR JEZELF In een individuele sessie ligt de focus op jouw noden en wensen. Dit kan ook voor volgende yoga vormen: Yoga Nidra Restorative Yoga Traumasenitieve Yoga

Lees meer

RESTORATIVE YOGA

Restorative yoga

Lees meer

YOGA

Maandag 20u Sport Vlaanderen Nieuwpoort

Lees meer

YIN YOGA

Donderdagavond om 20u

Lees meer

YOGA NIDRA

Niet alleen slechte slapers en onrustige zielen hebben baat bij yoga nidra. Deze bijzondere yogavorm – je ligt alleen maar op je rug, in savasana – brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. En daar rust je past echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk. Slechte inslapers die de oefening ’s avonds doen, vallen makkelijker in slaap. Slechte doorslapers liggen ’s nachts minder lang wakker. Maar ook andere voordelen, zoals een rustig hoofd, betere concentratie, meer energie, meer creativiteit en zelfs meer liefde voor zichzelf.

Lees meer

SUP YOGA

Yoga op het water Het geluid van het kabbelende water, de zonnestralen op je gezicht en de wind door je haren zorgen voor totale ontspanning. Ben je graag in de natuur en op het water? Vind je het leuk om yoga te beoefenen of om op deze unieke manier kennis te maken? Suppen is een heerlijke, rustgevende sport. Het is niet enkel staan en peddelen. Suppen is een totale lichaamsoefening en wanneer je hier Yoga aan toevoegt, wordt zowel de beweging als het element ontspanning versterkt. We gaan samen op het water om te genieten van de rust en de natuur. Daarna bereiken een open plek op het water waar de yogaster op ons wacht. Jouw plank wordt veilig vastgemaakt aan dit platform. We beginnen zittend met een ademhalingsoefening, daarna voeren we verschillende yogahoudingen uit, zittend, liggend en staand. Alternatieven worden steeds aangeboden. We eindigen de les met een heerlijke ontspanning, luisterend naar de geluiden van de natuur.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x