RESTORATIVE YOGA

INDIVIDUELE SESSIES

EEN YOGA MOMENT VOOR JEZELF In een individuele sessie ligt de focus op jouw noden en wensen. Dit kan ook voor volgende yoga vormen: Yoga Nidra Restorative Yoga Traumasenitieve Yoga

Lees meer

YOGA

Maandag 20u Sport Vlaanderen Nieuwpoort

Lees meer

YIN YOGA

Donderdagavond om 20u

Lees meer

YOGA NIDRA

Niet alleen slechte slapers en onrustige zielen hebben baat bij yoga nidra. Deze bijzondere yogavorm – je ligt alleen maar op je rug, in savasana – brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. En daar rust je past echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk. Slechte inslapers die de oefening ’s avonds doen, vallen makkelijker in slaap. Slechte doorslapers liggen ’s nachts minder lang wakker. Maar ook andere voordelen, zoals een rustig hoofd, betere concentratie, meer energie, meer creativiteit en zelfs meer liefde voor zichzelf.

Lees meer

SUP YOGA

Yoga op het water Het geluid van het kabbelende water, de zonnestralen op je gezicht en de wind door je haren zorgen voor totale ontspanning. Ben je graag in de natuur en op het water? Vind je het leuk om yoga te beoefenen of om op deze unieke manier kennis te maken? Suppen is een heerlijke, rustgevende sport. Het is niet enkel staan en peddelen. Suppen is een totale lichaamsoefening en wanneer je hier Yoga aan toevoegt, wordt zowel de beweging als het element ontspanning versterkt. We gaan samen op het water om te genieten van de rust en de natuur. Daarna bereiken een open plek op het water waar de yogaster op ons wacht. Jouw plank wordt veilig vastgemaakt aan dit platform. We beginnen zittend met een ademhalingsoefening, daarna voeren we verschillende yogahoudingen uit, zittend, liggend en staand. Alternatieven worden steeds aangeboden. We eindigen de les met een heerlijke ontspanning, luisterend naar de geluiden van de natuur.

Lees meer

PILATES

Donderdag om 19u Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, focus en ademhaling centraal staan.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x