Relaxatiepraktijk

Relaxatie voor zorgbehoevenden


Massage voor mensen met kanker, MS, fibromyalgie, CVS, langdurige of chronische zieken, dementie, palliatieve zorgen en andere zorgbehoevenden. 


Massage geeft verlichting en bevordert het algemeen welzijn en welbehagen. Het laat een diepe ontspanning ervaren. Door de rust en de aandacht even alles vergeten... even niet ziek zijn. 


Als je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent staat je wereld op zijn kop. Gevoel van angst, onzekerheid, stress, kunnen de kop op steken. Eenzaamheid in dit proces. Net deze gevoelens zijn niet bevorderlijk voor het herstel. Een zorgmassage kan ontspanning brengen. 


Bejaarden en dementerende kunnen ook meer dan ooit behoefte hebben aan sociaal contact en aanraking. 


Chronisch of landurige zieken krijgen vaak lichamelijk maar ook emotioneel héél wat te verduren tijdens allerlei medische onderzoeken en behandelingen. 


Massage is geen behandeling en heeft nooit het doel om een patiënt te genezen. Maar het is een mooie ondersteuning tijdens de ziekte en het herstelproces.


Deze kan uitgevoerd worden op de praktijk, rust- en verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, palliatieve instanties 


Relaxatietherapie | Massage voor mensen met kanker, MS, fibromyalgie, ...

Relaxatietherapie | Massage voor mensen met kanker, MS, fibromyalgie, ...

Laat je lichaam en geest tot rust komen dankzij de verschillende therapieën die je bij PUURSENSES kan beleven

Workshops binnenkort!

Workshops binnenkort!

BabyMassage

Boost op maat

Boost op maat

Boost op maat - Jouw levensdoel/advies. Breng je leven in balans! Ontdek en vergroot je talenten, versterk je zelfvertrouwen en bereik je doelen!

favorite

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing helpt om opgebouwde spanningen op zowel lichamelijk als psychisch vlak los te laten zodat de levensenergie terug kan stromen

favorite

BINNENKORT!!! ... DE DANSRELAXATIE!!!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x